Göteborg – Styrsö Styrsöhöjd etapp 6

I Etapp 6 uppförs åtta parhus i två plan. Husen ligger i ett fritt naturnära läge med grå granitklippor inpå knuten. Samtliga hus består av 5 rum och kök samt två badrum. Boytan är 111 kvm .

Direkt utanför fönstret ser du de grå granitklipporna. Går du upp en våning till loftet så breder en fin panoramavy ut sig. Varje hus har sin unika utsikt. Utsikten bjuder bl a på den fantastiska skärgårdsnaturen – varje dag, året om. Vardagsrummet har en extra öppen planlösning, dels mot köket och dels mot övre plan. Detta skapar en extra ljus och rymd tillsammans med stora fönsterpartier mot skärgårdsnaturen.
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum tillsammans med hög takhöjd erbjuder en fin rymd. All utrustning är funktionell och håller
hög standard. På ovanvåningen har du två sovrum och ett allrum öppet mot nedervåningen som fungerar som ett extra vardagsrum eller ett extra sovrum.

Samtliga bostäder får stora uteplatsen på två sidor om huset samt uppfart med tillhörande el laddning.

Projektet säljs med fasta priser. Går du vidare med köp tecknas avtal för tomten med SCIL Projektutveckling AB där man förbinder sig att underteckna entreprenadavtal tillsammans med Hällingsjö Hus.

Bostäder & priser

Sortera prislistan genom att klicka på kolumnrubrikerna
Status Storlek Antal rum Pris Planritning
Till salu 111 5 5 650 000 kr

Snabbfakta

Kommun
Göteborg
Område
Styrsö
Antal bostäder
8 st
Pris
2 413 750 - 5 650 000 kr
Antal rum
5 - 5 rum
Gå till projektets hemsida

Visningar

Onsdag 19 maj kl 00:00
Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka privat tid för visning.
Onsdag 19 maj kl 00:00
Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för privat visning.

Intresseanmälan

En intresseanmälan innebär att du är intresserad av mer information om bostaden/bostäderna. En intresseanmälan är inte bindande. Om du vill gå vidare med bokning/köp av specifik bostad, kontakta ansvarig mäklare direkt.
Gör en intresseanmälan

Kontakt

Gustav Johansson
Fastighetsmäklare
0734-050005
gustav.johansson@nyakvadrat.se