Få information om kommande säljstarter

Göteborg – Östra Centrum Virginsgatan 28A

3 rum & kök / 75 kvm
För dig som fyllt 55 år! Lättillgängligt på entréplan med föreningens grönskande japaninspirerade trädgård och föreningslokal i nära anslutning är detta den perfekta lägenheten för dig som vill vara i mitt i gemenskapen som präglar Brf Villa Nedergård. Seniorgården erbjuder nyproducerade och attraktiva bostäder för dig som fyllt 55 +.

Välkomnande hall med klinker och stor skjutdörrsgarderob. Sovrummen möter dig innanför hallen och ligger i anslutning till varandra. Det stora sovrummet om 14 kvm är ett perfekt huvudsovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Båda sovrummet erbjuder skjutdörrsgarderober för förvaring.
Kombinerat badrum och tvätt med vita kaklade väggar med en vacker fondvägg i grått naturstensliknande kakel. Mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

Vinkelköket från kvalitativa Marbodal är delvis avdelat från vardagsrummet av kyl/frys vilket ger en fin rumsindelning samtidigt som planlösningen känns öppen. Från vardagsrummet nås bostadens uteplats om 12 kvm i sydvästligt läge.

Föreningen har garageplatser under huset, gemensamhetslokal med köksdel och sovdel som kan bokas av föreningens medlemmar. Föreningen har även cykelförråd och rullstolsrum. Till varje lägenhet hör ett förråd.

I Villa Nedergård bor du granne med Renströmska parken och Delsjöområdet, samtidigt som du har närheten till Munkebäcks torg och Göteborgs centrum.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2020
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmningssystem
Frånluftsvärmepump kompletterad med fjärrvärme

Uteplats/balkong

Till lägenheten hör en uteplats om 12 kvm som vätter mot sydväst och nås via vardagsrummet

Parkering

Föreningen disponerar över 17 garageplatser som nås enkelt med hiss direkt från våningsplanet. Separat kö. Kostnad: 1200 kr/mån.

TV och bredband

TV, IP-telefoni och bredband via Telia Triple Play (Ingår i avgiften)

Driftskostnad

Försäkring
200 kr
Vatten/avlopp
133 kr
Hushållsel
250 kr
Summa
583 kr

Driftkostnaderna är en uppskattad schablon. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammanhållning och levnadssätt.

Föreningen

Namn
Brf Villa Nedergård
Antal lägenheter
28 st
Andel i föreningen
3.6109%

Nybyggnad av ett bostadshus innehållande sammanlagt 28 lägenheter. Inflyttning under första kvartalet 2020. Det finns i dagsläget inga planerade höjningar av avgiften dock föreskriver den ekonomiska planen att en höjning bör göras med 2% årligen för att följa den normala inflationen.

Snabbfakta

Lghnr
11003
Pris
3 295 000 kr
Avgift
4 245 kr
Avgift kommentar
I avgiften ingår uppvärmning, kallvatten och Telia Triple Play. Utöver avgiften tillkommer kostnad för varmvatten.
Rum
3
Boarea
75 kvm
Våning
0 av 4
Hiss
Ja
Boendeform
Bostadsrättslägenhet
Tillträde
Enligt Ö.K

Visningar

Måndag 13 juli kl 00:00 Endast privat visning - Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka dig på visning.

Intresseanmälan

En intresseanmälan innebär att du är intresserad av mer information om bostaden/bostäderna. En intresseanmälan är inte bindande. Om du vill gå vidare med bokning/köp av specifik bostad, kontakta ansvarig mäklare direkt.
Gör en intresseanmälan

Kontakt

Adam Andreasson
Fastighetsmäklare
0766-010001
adam.andreasson@nyakvadrat.se